loading...
YourAds Here YourAds Here

اخبار دندانپزشکی

بازدید : 285
شنبه 28 خرداد 1401 زمان : 15:46

صفر تا صد مراحل ارتودنسی دندان

ارتودنسی نامرئی

الف نیوز

اگر شما هم کاندیدای ارتودنسی دندان هستید، اما بابت این روش درمانی ترس و دلهره دارید؛ توصیه می کنیم که این نوشتار را که درباره مراحل ارتودنسی دندان جمع آوری شده است را تا انتها مطالعه کنید تا شاید با شناختی که از این روش درمانی پیدا می کنید کمی از ترس و دلهره ای که دارید کم شود.

همچنین اگر درمان ارتودنسی توسط بهترین متخصص ارتودنسی انجام شود؛ قطعا این درمان بدون هیچ مشکلی و با نتیجه ایده آل به پایان می رسد.



ارتودنسی دندان چیست؟
ارتودنسی دندان یکی از پروسه های دندانپزشکی است که طی آن متخصص ارتودنسی دندان های کج، فاصله زیاد بین دندانی و تراکم بیش از حد دندان ها را درمان می کند.

انواع ارتودنسی دندان
انواع ارتودنسی به سه دسته ثابت، متحرک و مخفی (لینگوال) تقسیم می شود. انتخاب نوع درمان ارتودنسی به تشخیص متخصص ارتودنسی و بودجه ای که بیمار برای هزینه ارتودنسی در نظر گرفته است بستگی دارد.

طول درمان ارتودنسی
فاکتورهای بسیار زیادی در طول درمان ارتودنسی موثر است که شامل سن بیمار، روش درمان، شدت ناهنجاری و ... است. بنابراین برای اطلاع از مدت زمان درمان بهترین راهکار مراجعه به یک متخصص ارتودنسی است.

مراحل ارتودنسی دندان
با توجه به شدت و میزان ناهنجاری درمان ارتودنسی می تواند متفاوت باشد اما به طور کلی مراحل ارتودنسی دندان به ترتیب زیر است:



مرحله اول: آماده شدن برای درمان ارتودنسی
همه افراد به خصوص افرادی که از درمان های دندانپزشکی ترس دارند، بهتر است قبل از هر کاری خود را از نظر روحی و روانی آماده کنند. اگر شما هم ترس از درمان ارتودنسی و نگرانی بابت نتیجه درمان دارید؛ به دنبال یک متخصص ارتودنسی خوب باشید که ما به شما دکتر علیرضا خدیوی متخصص ارتودنسی در میرداماد را پیشنهاد می کنیم که به دلیل تعداد مراجعان بالا در سایر مناطق تهران از جمله تهرانپارس و نواب هم مطب دارد.

در صورت مراجعه به بهترین متخصص ارتودنسی نگرانی های شما بابت درمان و عوارض پس از آن بسیار کمتر خواهد شد.

مرحله دوم: ویزیت و معاینه دندان
در جلسه مشاوره و معاینه دندان متخصص ارتودنسی شدت و میزان ناهنجاری های دندانی را ارزیابی و بررسی می کند.

مرحله سوم: تصویربرداری از دندان ها
قبل از شروع درمان ارتودنسی، عکسبرداری از دندان ها به منظور بررسی شرایط و بیماری های دهان و دندان مانند پوسیدگی دندان، بیماری لثه و ... انجام می شود؛ تا قبل از درمان ارتودنسی این مشکلات رفع شوند. در این مرحله طبق تشخیص ارتودنتیست مراحل زیر انجام می شود:


عکس او پی جی یکی از دقیق ترین رادیوگرافی های دندانی است که متخصص ارتودنسی از طریق آن قادر به بررسی وضعیت سلامتی دندان ها و ریشه آنها می باشد.

عکس رنگی
عکس رنگی که در مراحل ارتودنسی درخواست می شود؛ به منظور بررسی وضعیت بافت سخت و نرم داخل دهان و همچنین ارزیابی شاخص های زیبایی صورت برای شروع درمان ارتودنسی تجویز می شود.

مرحله چهارم: قالب گیری از دندان ها
در این مرحله ارتودنتیست از دندان های بیماری قالب گیری می کند.

مرحله پنجم: معاینه مجدد بیمار
در این مرحله وضعیت فک بیمار مجددا توسط متخصص ارتودنسی بررسی می شود و هزینه ارتودنسی و نوع درمان مد نظر برای بیمار توضیح داده می شود.

مرحله ششم: قرار دادن دستگاه ارتودنسی روی دندان بیمار
در صورتی که بیمار کاندیدای ارتودنسی نامرئی باشد، پس از قالب گیری و عکسبرداری از دندان بریس های ارتودنسی تنها در 20 الی 30 دقیقه بر روی دندان های بیمار قرار می گیرند.

اما در صورتی که سایر انواع ارتودنسی انتخاب شده باشند چسباندن بریس ها بر روی دندان ها حدود 2 ساعت زمان می برد.

مرحله هفتم: مقرر کردن جلسات معاینه بعدی
این مرحله از مراحل ارتودنسی دندان در صورتی که از سمت بیمار به نحو احسن انجام گیرد و طبق برنامه مقرر شده بیمار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کند؛ می تواند کمک بزرگی به تسریع روند درمان ارتودنسی خود کند.

مرحله هشتم: استفاده از نگهدارنده ارتودنسی و خارج کردن بریس از دهان
همان طور که گفتیم در طول درمان ارتودنسی، مراجعات منظم و به موقع به ارتودنتیست به منظور کسب نتایج ایده آل و تسریع روند درمان نقش بسزایی دارد. پس از اتمام مراحل ارتودنسی دندان و پرداخت هزینه ارتودنسی، بریس از دهان خارج شده و پس از آن از نگهدارنده به منظور ثابت نگه داشتن دندان و فک بیمار استفاده می شود. پس از طی شدن کلیه مراحل ارتودنسی دندان، بیمار می تواند از زیبایی دندان ها و اصلاح لبخند خود تا آخر عمر لذت ببرد.

مراحل ارتودنسی ثابت و متحرک چه فرقی با هم دارند؟
به دلیل اینکه دستگاه ها و ابزارهای مورد استفاده در انواع ارتودنسی ثابت و متحرک از یکدیگر متفاوت هستند؛ بنابراین به طبع مراحل درمان و هزینه ارتودنسی دندان هم متفاوت خواهد بود.

مراحل ابتدایی هر دو روش درمان که شامل معاینه و مشاوره اولیه و تصویربرداری از دندان است کاملا مشابه یکدیگر است.

در ارتودنسی دندان ثابت، براکت های فلزی، سرامیکی یا لینگوال ساخته می شوند و به کمک مواد مخصوص و سیم ارتودنسی بر روی دندان ها نصب می شوند. برای تنظیم این براکت ها نیاز است که بیمار هر 4 هفته یکبار به منظور چکاپ وضعیت دندان ها به کلینیک ارتودنسی مراجعه کند. در صورت اتمام طول درمان نیز این دستگاه تنها توسط متخصص ارتودنسی از دهان بیمار خارج می شود.



اما در مراحل ارتودنسی متحرک، متخصص ارتودنسی پس از قالب گیری از دندان های بیمار قالب را به لابراتوار ارسال می کند و پس از ساخت براکت متحرک در جلسه بعدی تحویل بیمار داده می شود و متخصص ارتودنسی مراحل و زمان استفاده از دستگاه ارتودنسی متحرک را به بیمار آموزش می دهد.

تشخیص ام اس با نوار عصب عضله

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 14

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 148
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 22
  • بازدید کننده امروز : 19
  • باردید دیروز : 32
  • بازدید کننده دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 190
  • بازدید ماه : 2523
  • بازدید سال : 2523
  • بازدید کلی : 121756
  • کدهای اختصاصی